Lezingen Omgevingswet en de agrarische praktijk

Fonny Krol-Postma Algemeen Leave a Comment

Op dinsdag 28 mei en dinsdag 25 juni aanstaande organiseren we twee lunchbijeenkomsten, gericht op agrarisch makelaars en rentmeesters over de Omgevingswet en onteigening onder de Omgevingswet.

De Omgevingswet brengt een significante verandering teweeg in de manier waarop wij omgaan met ruimtelijke ordening, milieu en natuur. Agrarisch makelaars en rentmeesters spelen een essentiƫle rol in het adviseren van cliƫnten en het beheren van agrarisch vastgoed binnen deze nieuwe context.

Tijdens deze lunchbijeenkomst zullen we ingaan op de gevolgen van de Omgevingswet voor agrarisch vastgoed en de rol die professionals hierin kunnen spelen. Ook laten we in vogelvlucht zien hoe u kunt vinden welke regels gelden op een specifieke locatie.

Dit is een uitgelezen kans om uw kennis te vergroten, ervaringen te delen en waardevolle contacten te leggen met collega’s uit de sector.

We organiseren twee sessies; op dinsdag 28 mei een algemene bijeenkomst over de Omgevingswet en op 25 juni duiken we in het onderwerp onteigening. U bent van harte welkom bij beide bijeenkomsten, maar kunt ook een van beide bezoeken.

Datum: dinsdag 28 mei en dinsdag 25 juni
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur
Locatie: Bunder Advocaten, Burgemeester Falkenaweg 58-1 Heerenveen

Programma voor beide bijeenkomsten:
12.00 inloop en start lunch
12.30 start presentatie door Fonny Krol-Postma en op 25 juni ook door Jolina Daniel Kassanda
13.30 einde presentatie en mogelijkheid om vragen te stellen en na te praten
14.00 einde programma

Graag vernemen wij of u aanwezig kunt zijn bij deze bijeenkomst. U kunt uw aanmelding doorgeven via info@bunderadvocaten.nl. Voor vragen kunt u ook mailen of telefonisch contact opnemen: 0513 701 118

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *